sáně pro bílou jsou rozlehlé přes celý kout mojeho bytu.
byt je malý
vedle bydlí přítel, ještě jsme se nesetkali
snad mě občas navštěvuje Je stanice
chodíme do mlhoviny a pro bandasku
já vesmír, já Ježíšek sekundy a primy
všichni jsme láhev
rozmíchaná jako stroupek nebo-li nebolí sirius
deštník předpovědí počasí.
čůrající holubice
stojaté voděnky v růstu
zapřel jsem spasitele. stal se televizí
a houskou
ženo přidej chléb nám, co zbyl jenom česnek
a křižník pulzy jeho
tank v parmezánu
asi jemné, lahodné, jíst, on je lahodný
koroptev, kout bytu:
kováři mi stloukli plastovou boudu
dovnitř zasadili chobotnici a kus zdi
veliká zeď, čínská chobotnice