Záchod
Lastura,
ta věrná matka, s náručí plnou židliček,
skrývající pohodlí měkčeného soukromí.
Koupání opiček.
Umyvadlo
Vodopád
zjevuje mé laně v luně, osvobozuje můj dušekryt.
Vypustím své laňky v gumě,
teď stačí už jen zastřelit.
Toaletní papír
Střípky
vzpomínek zachycených na filmu,
jenž ovíjí naše existence.
Došel.
Zrcadlo
Chameleon
v říji koketuje s vesmírem.
Hraje roli, v které ty nikdy nebudeš.
Ach ta paranoia.
Sprchový kout
Pohřbívám
své včerejší já do skleněné rakve.
Mléko prýští, důkazy odplouvají,
sklo se tříští.
no bezva:).Tohle mě bavilo číst.Zrcadlo je fajn:)
16.09.2012 10:28:15 | kočkopes