Anotace: když otec zabije svého syna jediného...
Sbírka: Kapky reality, Kapky reality...
jsou tam pěkné momenty... jen mám pocit, že nejde o vraždu, kterou provedl Bůh.
Podle mého názoru ji provedli lidé... vždycky jsou to lidi :(
Ale to jen tak, neber to, že bych rýpala, nebo chtěla zabředávat do diskuze o katechismu :)
17.09.2012 19:31:51 | Honey_star
Totalitní syndrom jen tak nevymizí, bohužel. Dobrovolně určitě ne.
17.09.2012 19:02:50 | Aťan
podobnýmu tématu se věnuju trošku víc ve hře, kterou jsem napsal s kamarádem, jestli by tě to zajímalo, určitě můžu zaslat.
17.09.2012 19:09:07 | Marek Blažíček
šlo by mailem, nebo to máš jen na papíře?
17.09.2012 19:13:25 | Aťan