Lidští molové
Kašlu
z toho těžkého vzduchu venku i doma
Kašlu
ze zdejšího pokryteckého klima
Kašlu
z toho, že nevím, co je největší letní hudební hitovka
Kašlu
z toho, že jsem neviděl ten skvělý pořad, co teď dávají v televizi
Kašlu
z toho, že nepoužívám nejnovější prášky na hubnutí
z toho, že na sobě právě nemám spodky, jenž nabízel Horst Fuchs ve svém pořadu
spodky, jenž pánům vymodelují takový penis, že žádná neodolá
Kašlu a dusím se
z těch lidských molů, co kladou do skříně světa vajíčka, co vymývají mozky
vajíčka, co způsobují, že se lidé nechají připravit
o svoje názory,
myšlenky
a přesvědčení
Kašlu a dusím se
z těch lidských molů, co přesvědčují nebohou skříň o tom,
že se musí řídit hloupými pravidly
že ji musí vládnout tupost, protože molové, jenž tuto skříň okupují jsou taky tupí
Lidští molové,
budou vždy existovat
Lidští molové,
budou slavní
Lidští molové,
budou snad i svatí
Lidští molové,
jsou nesmrtelní
Lidští molové,
budou vždy existovat
Díky tomu,
svůj kašel nikdy nevyléčím
Díky tomu,
že až mi lékař předepíše léky proti kašli, jenž ve skutečnosti nebudou proti kašli,
ale na vymytí mozku, odmítnu
Díky tomu,
svůj kašel nikdy nevyléčím
Přečteno 446x
Tipy 10
Poslední tipující: Jahudkka, Santara, Noc17, poeta, Radhuza, Aťan, ewon, Emka
Komentáře (4)
Komentujících (3)