Protože v noci není nikdy tma. Ve dne ti na cestu svítí slunce, v noci měsíc. Měsíc jen míň hřeje...skutečná temnota je pouze ve zklamané duši...
18.09.2012 22:38:24 | Adellide
vykoukl měsíc,
já se tě ptám - proč?
Netuším kolik ti je let, ale měsíc tu je proto, aby na sebe v přírodě milenci alespoň trochu viděli.
18.09.2012 19:16:12 | Aťan