Anotace: Jak se pozná přetvářka?
Nejsem tvoje nudná hračka,
už mám zuby, víš?
Nenechám se využívat,
naposledy ty mě zříš!
Nejsem panna z porcelánu,
oheň bolest sežehne.
Nechtěj slyšet svoje slova,
pravda ty lži doběhne!
Nejsem tvoje něžná víla,
s mocí měnit drogy v lék.
Neměj starost o svou pověst,
šaty své jsi dávno svlék.
Nejsem štkavé dřevo v ohni,
ani kotě v rukou zlých.
Ty jsi voják s prázdným kvérem,
ty jsi hračkou citů mých.