Nejšťastnější smutek
Anotace: Podzim...jak říkáš...nejšťastnější smutek...a v něm tyhle myšlenky
Vítr vypráví listům o svobodě
a ptáci zpívají o korunách stromů
Leknín kolébán ve své vodě...
proč nevracím se domů?
Protože doma není tu,ani tam
Náruč svou poskytnou jen stébla trávy..
Všechno je pravda,co mění se v klam
Jistotu mám jen v hrnečku kávy...
A v tobě
Přečteno 415x
Tipy 7
Poslední tipující: Isquieasuus, Eru Alonnar, Robin Marnolli, Anjesis
Komentáře (3)
Komentujících (3)