"Svobodná" vůle
Svobodná vůle každému náleží,
vůle je v každém z nás,
nade vším stojí, nahoře na věži,
je obsahem všech ošklivostí i krás.
Vůle rodí představy světa,
ten je takový jaký chce vůle,
proto pták, jak si chce, létá
a já na zemi ke vší smůle.
Tak skláním hlavu, oči zavírám,
ještě že ten váš dar tu je,
ale stále svou vůli popírám,
přesto Vám děkuji Arthure!
Komentáře (2)
Komentujících (2)