Ruleta
Chodíme kolem sebe...
Snad možná myšlenkou,
snad možná pocitem,
že ráno zase vstaneme,
tady jsme.
Někdy se sloučí molekuly duší,
kráčíme společně
a sebereme odvahu
čelit dalším dnům,
s pravidelnou dávkou
černé raní kávy.
A ruleta se opět točí.
Jen občas mívám chuť,
vyhodit všechny nasbírané vzpomínky.
Dobré i ty zlé.
Spálit mosty.
Pak zafouká vítr
a všechnu odvahu zase odnese.
Kdo vlastně drží nitky
našich loutek?
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, Lenka Krásnodvorská, whiolet
Komentáře (0)