Peří jste ztratila už cestou do vany
v záňadří poctivost...v zádveří stín
A že jste pobledlá, já budu prolhaný
o tichu navátém...do kovadlin
Chvíli tak spočiňme... V úplném bezvěří
zkoušejte uvěřit horšímu z nás
že ticho nekřičí, že jsem Vám nezčeřil
na zrudlé hladině jediný vlas...
uuu, tak to je síla, jsme zvědavá čím ještě překvapíš, jdu číst dál:)
30.08.2013 19:35:50 | Trdlo
nádherná... trochu mě mrzí, že jsi tu tak málo, že jsem si tě nemohla všimnout a kdyby mě Robin neupozornil jak skvěle píšeš, tak jsem přišla o zážitek :-)
20.01.2013 11:03:31 | Miriska
jsem ráda, že jsem si tě přidala do oblíbených
až mi synátor dovolí, snad si najdu čas podívat se i na tvé starší věci
13.10.2012 22:33:33 | Romana Šamanka Ladyloba