Anotace: Kamarádka mě požádala, abych jí napsala básničku a tak jsem se pokusila popasat její smích.
:)...vtípek hele...dík za odkaz, jsem ta z toho xchatu, byla jsem zvědavá, copak za odkaz to bude a ono je to to, co jsem myslela...tak se kdyžtak můžeš juknout i na mých pár básniček, co jsem tady v průběhu pýr měsíců přidala...crash z x-chatu je tu taky;)...ale to předpokládám už víš;)
28.01.2007 10:14:00 | Lizzzie