Letáš ve vzduchoprázdnu
rozdáváš úsměvy babího léta
kreslíš prsty v písku
duhu na duši
letáš ve vzduchoprázdnu
foukáš bubliny drobných nadějí
a chmýří tvojí lásky
nežně zašimrá
letáš ve vzduchoprázdnu
rozsvěcíš kapky studu
na kolotoči proháníš dávné lásky
se srdci na dlaních
letáš ve vzduchoprázdnu
obavy schováváš v dlaních
pro každý pocit máš jméno
létáš ve vzduchoprázdnu
jsi tulák po hvězdách.