Zima
Za okny varhany
z rampochů už zní,
krajina oblékla
si bílý šat svatební.
Že chybí ji ženich,
to každý kluk už zná,
pár koulí uválí
a ženicha tu má.
Sněhulák tu stojí
a má červený nos,
to nemá od zimy.
ten na zahrádce mu vyrost.
Šálu mu na krk dal
to místo kravaty,
zima si ráno oblékne
z mlhy,závoj až na paty.
Spolu pak budou
po celý ten zimní čas,
teplo než vrátí se
a s ním pak jaro zas.
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Maro Deives
Komentáře (0)