po koberci
roztrousím se tvým pokojem
v nahodných vzorcích
opojen
nášlapnou plochou tvých chodidel
tam mezi vlákna ručně tkaná
rozleju se ve všech květinách
vetkám se do záclon jemným vzorem
v peřinách
budu jarní vůní
usporným světlem
vlídnou tmou
(pod dozorem)
budu
zasychat na dně ranního šálku
okorat s každým soustem tvým
nechám se dýchat
mělce
pod ta krásná místa
obdivem vnitřním
oplatím
vyprchám s probuzením
rozprostřen
do prvních úsměvů .. dne jenž se rodí
na křidlech ptáků
nesmělých kroků
tak to chodí
jen pro ty návraty
na známá místa tajů
stanu se prvním sněhem
neroztaju
dokud ty sama nebudeš chtít
Přečteno 397x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Anjesis, Madanik, střelkyně1, hanele m., poetka, Miriska, Joe Vai, Sarah
Komentáře (20)
Komentujících (7)