Nezapomenout!
Anotace: ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Šedivý sníh
snáší se tiše.
Doznělo lkaní,
obzor je rezavý.
Nejhorší hřích
ve prospěch Říše...
Staletí pokání
zločin ten nespraví.
Z tisíců lidí
zbyly jen stíny.
A i ty pohltil
kouř v Osvětimi...
Komentáře (1)
Komentujících (1)