zakázaná láska
oči jí dlouho neviděly
nesměle dravou
a jen do představ se odvážily
za nocí
jen záblesky
v odrazech výloh rozbitých
tu pravou
z nedopitých snů
plných emocí
a já ji znala
jako bych každý večer
do náruče její usínala
všechny ty vůně, barvu hřívy
ty ladné křivky k doteku
hlas tichý
vnitřní jemnou krásu
v tom hebkém lidském převleku
jak asi stárnou vlasy noci
protkané hejnem žhavých hvězd
jak rostou
pro či ruce budou jemné
(chci jí svést)
a nebo plést
do dlouhých copů
co zády skromně vedou
zapletu do nich
poznání
snad jednou
šťastná se s ní vzbudím
na tváří úsměv
lásku k Ní
a okolí mi pustí žilou
Přečteno 417x
Tipy 10
Poslední tipující: Aťan, lucie.Tee, Písnička..., Kirsten, kudlankaW, Joe Vai
Komentáře (17)
Komentujících (6)