Ocelové nebe
Na ocelovém nebi
bez hvězd..
Rudá krev Slunce..
Ticho protínající
uslzený zpěv..
Bez lásky, bez pohledu
bez žáru..
V ledu umírající..
Vášeň truchlící
volající jméno..
Křik, který nesl se městem
kdysi dávno..
Tam kde vše je ztraceno..
..je dokonáno...
Přečteno 717x
Tipy 4
Poslední tipující: Isquieasuus, Joe Vai
Komentáře (2)
Komentujících (2)