...
Celý den nosila jsem svetr naruby
obrácená ven.
Vůně marmelády lila se mi z hlavy
a já zas toužila ochutnat.
Obracím stránky sešitu
kam každou mou bláznivou větu,
mé první verše
tvoje ruka zanesla.
" Maminka zas vaří kouzla, aby z nože mi na chleba sklouzla."
-A jak tě to napadlo?-
Směju se. Upatlaná tou marmeládou.
- Já nevím, to samo.-
Ten malý notýsek ti pak stále čouhal z kapsy
dokud sama jsem se nenaučila psát.
Neumím lépe za vše ti poděkovat.
...
to umí jen máma...té své občas zpívám...třeba tuhle...
www.youtube.com/watch?v=5TXF3MhF0iE&playnext=1&list=PLdrHfahj7k5idVrLGN-LdRWgDAVc8Xvtl&feature=results_video
27.11.2012 00:22:56 | enigman
Jo, to je moc pěkná písnička :-) Víš, já jen doufám, že té své drobotině taky jednou přijdu úžasná, aspoň se o to dost snažím.
27.11.2012 08:25:11 | Miriska
Mirisko...
Ach Mirisko,
mno, musel jsem na tvou básni jako dítko
popisované tvými slovy.
Procházel jsem tu báseň ponejprve jako kudlák.
Promiň, ale viděl jsem v tom dojímavou hříčku.
Jal jsem se čísti podruhé, v podobě adolescenta
a nacházel dorbné záblesky.
Teprve očima korpulentního andílka jsem objevil tvé kouzlo a
kouzlo tvého sdělení...
Jsi skvělá
dospělá
i nedospělá .))
M.K.K.
26.11.2012 21:26:37 | kudlankaW
Musel jsem si ji dát ještě jednou...zlepšuješ se:-) Fakt je to od tebe zatim jeden z nej kusů.RM.
26.11.2012 19:15:49 | Robin Marnolli