S-nová
Anotace: po delším čase zas ... nutno sklidit další klas
Spránic panic
snový znovín
kokosový sad
nevinuvší had
sprostý zločin
malý po-čin
po cimbálu
zpěv
po míchačkách
řev
po milování
zloba
a potom ... křik ...
chci znova!
stolistý javor nad mořem sklání se
jako když sen na míse .. života .. náhle se zrodí
ten který ví
ať chce či nechce
"ne"-pochopí
... či uchopí klávesy
a staré notesy
otevře
v kleče
klecemi našich snů
snovaných nad ránem
nad prázdným pohárem
nedopitým ...
Přečteno 521x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Joe Vai, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)