Barvy a stíny
Anotace: co je skryto...?
Jsou kolem nás
šedé stíny i zářící barvy...
Nikdo je nevidí,
jen tuší...
A může se dohadovat -
co je stín? A co se jím jen zdá být?
Duše, charaktery... Osobnosti.
Lidi...
Najednou vidíš,
že to, co se zdálo být jasným,
zářivým odstínem vřelé červeně
je vlastně stín...
Odraz duše
zrcadlící se v očích...
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)