NAVĚKY
Život je jako moře
když na začátku
kapka za kapkou
stéká do potůčků
co pramení v řece poznání
jednou dole podruhé na hoře
usazený na pozlátku
s poslední divadelní klapkou
a srdce jako příručku
co ani ďábel za nic nesmění
jedna kapka
rovná se jeden den
když na začátku teplé náruče
tvé nádherné matky
na konci klapka
a hlína jen
co hřebík do rakve zatluče
a život
co už nikdy nedostaneš zpátky
tak věz
každý den je zázrak
protože zítra už nemusí být nic
tak věř
a nechovej se jako chudák
a dej světu ze sebe víc
tvé srdce je přece tak obrovské
a vejde se do něj tolik světla
kolik ty sám budeš chtít
tak otevři mysl,nebe královské
aby tvá duše vzlétla
do ráje na věky žít.
Přečteno 340x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin&Jang, Jiná, Moniska, střelkyně1, Aťan
Komentáře (3)
Komentujících (3)