Anotace: ... asi keď trápia výčitky ... (niečo ukrajinsko - slovensky, alebo keď sa snažím Slovenčinu spojiť s rodnou rečou)
ukrajinské a slovenské vnímanie vzájomnej podobnosti si tu krásne rozumie
07.05.2013 11:30:04 | Petbab
fíha...toto neumím ocenit, jelikož to není má rodná řeč....ale i jiní tu píší slovensky...počkal bych na ně...
RM.
03.12.2012 00:15:28 | Robin Marnolli
... nooo tak toto je Slovensko - Ukrajinsky ...nakoľko Ukrajinčina je moj rodný jazyk...tak som to chcela spojiť nejako x) ...
03.12.2012 17:01:04 | Korolenko