Anotace: Někdy zanechají lidé jizvu, někdy vám vezmou čas. A někdy je potřeba ten čas nabídnout jen tak, bez naděje na splátky.
Na dlani mám jizvu,
ta připomíná její stisk.
Když držel jsem ji za ruku,
a smrťák na ni z dálky písk...
Nehty vryly se mi pod kůži,
jen bolest cítit nebyla.
Svým odchodem ve mně samém,
tu depresi zabila.
Teď potácí se sama v ní,
teď potácí se sama s ní...
*
Tak ona to byla pomyslná smrt. Zabila její duši, tělo zůstalo.
05.12.2012 00:16:25 | JR
Ok. Uz tomu rozumim zas o neco min. Prectu si ji jeste nekolikrat, ale zitra (nebo spis za par hodin ) dneska jsem asi opravdu uz unavena. Ale oslovilo me to, to jo.
05.12.2012 00:22:49 | Miriska
Ten zaver jsem nejak nepochopila. Pokud odesla se smrtakem jak se muze potacet S a V depresi, kterou sama v tobe zabila. Asi jsem mimo. Jinak ten zbytek se mi libi, to vyjadreni.
04.12.2012 22:43:17 | Miriska