válečník...
byl nehezký
krvežíznivý
plný nenávisti
bezdůvodně hrubý
a
naprosto čestný…
dokázal se totiž obejít
bez lží a lstí
jelikož jeho zlost byla tak očividná
že nemělo smysl ji zastírat
nechtěl se nikomu líbit
neznal ctižádost
nic se mu nelíbilo
takže neměl žádné touhy
kromě dvou
zabíjet
a jednou být při zabíjení zabit
smrt je totiž fakt nad fakty
a on měl fakta prostě rád...
jednou když bouře polevila
přestal padat sníh
a z mlhy vystoupila postava
od hlavy k patě zahalená…
jsi fakticky Ta?
něco ti povím
nikdy si nepleť posla
s poselstvím…
Přečteno 314x
Tipy 10
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, střelkyně1, Robin Marnolli, Jan Voralberg, poetka, Joe Vai
Komentáře (4)
Komentujících (4)