Anotace: 13.1.2007 Tak jsem si řekl, že bych měl zase jednou napsat nějakou angažovanou. No ale...
Jo, kdo nezažil, nezná...Já, coby štábkrypl, patřím ke skupině Bé (s děravým chladičem)
15.01.2007 11:05:00 | JirkaS
...co není ze života ? ...tak o tom bych mohl napsat pojednání ..."Vojáku,proč zdravíte levou rukou ?Protože pravou kouřím soudruhu poručíku a neslušelo by se přehazovat před pozdravem cigaretu z ruky do ruky.Aha,tak jděte" ...bože ...já nevím jestli mi to náhodou neschází :) ...
15.01.2007 09:57:00 | WhiteSkull
občas trochu mimo rytmus, ale to jest jen ta má zparchantovatělost... Jinak dobrý nápad, dobře napsané, ze života asi...
15.01.2007 09:51:00 | mimoid