Anotace: ...frustrace z růžové..
V růžové mlze
míhá se svět.
Chybí mi slova
několik vět.
V růžovém světle
tančící páry,
co v pevném obětí
necítí sváry.
V růžové touze
slyší jen sebe.
Pro oči nevidí
plačící nebe.
V růžovém ohni
pálí svou vinu,
růžovou vodou pak
smývají špínu.
V růžových myslích
cukrová vata,
napsali na seznam
i jméno kata…
…
Ten, co sbírá hlavy
…
Růžová je zlo! Moc hezky napsaný, skvěle se to čte :)
19.12.2012 20:07:08 | 5kvitek