Dnes v noci
Mlčíš,
len trošku hlasite.
Pád do studne dnešných myšlienok.
Podkínaš sa o kameň,
zhasínaš sviečku,
rútiš sa strmhlav
hore.
Pomýlená mysel...
...a spánok neprichádza.
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Pablo Kral
Komentáře (1)
Komentujících (1)