Viem
Pôsobíš trochu akoby si spal...
v zadu,
v pozore.
Len rukami opisuješ siluetu...
kohosi.
Budiš ti darom!
Tvár, vlasy, prsia
s bradavkami dopredu.
kreslíš ju rukou,
do hĺbky a výstižne.
Keď sa rozplynie
začneš s novou...
Koľko ich už bolo?
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)