Píšeš fakt dobře. Ani se mi nechce věřit, že je Ti tolik, kolik uvádíš. Poklona !
01.03.2007 18:27:00 | skaj
.... jo, .... jsem také táta .... a bývalý "řezač" ...
Možná že dnes ... bych udělal všechno jinak ......
.... jenže až ..... dnes ... :-(((
25.01.2007 10:22:00 | HarryHH
Krásně jsi vypsala své pocity.A chápu Tě.
Jenže chápu i lásku rodičů kteří Tě berou stále jako svou malou holčičku a bojí se o Tebe.Časem se to srovná.
16.01.2007 08:23:00 | s.e.n
Moc pěkný, navíc pocity chápu (a zažívám to samý). Sice ti nemůžu pomoct, ale aspoň tě chápu. :o)
15.01.2007 16:19:00 | Sokolička
V 1. sloce oprav na "ty tam"
ve 2. sloce na "ti tam"
a bude správně :-)
Víš, náctileté období je to nejtěžší v životě... aspoň podle mně. Zkus dát rodičům tuto pěknou básničku... myslím, že se v ní kaješ dostatečně ;-)
15.01.2007 15:58:00 | Levandule