Pokolení nořící se do močálu
sápe se a chytá nacionálu
Bez vůle, bez odhodlání,
bez idey odříkání
Bahnem se zaduste!
život žít okuste -
vy tykve s nádivkou
s bezkonkurenční zálivkou
Svět je vážně naruby...
Ať táhnou k čertu –
on ví kam
tak zpívej -
Lorelei, Lorelei, Lorelei!
"Svět je vážně naruby..." to tedy ano :)
25.12.2012 18:43:11 | 5kvitek