Řeka
Láska, kámen vhozen v řeku,
v říčku zvoucí se Samotou.
Navždy součástí její, ať je to k vzteku,
bude, omýván vodou tou.
Zprvu je ostrý a hrubý kámen jen,
jak vášeň mladé lásky.
Pozvolna proudem je vyhlazen,
v oblázek a citu skazky.
Změnil se již k nepoznání,
bytím chátrá v rozpadu.
Se Samotou prohrál klání,
a láska změnila se ve zradu.
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: James Libustka, Alien.v.v.s.
Komentáře (0)