Anotace: ....
Vánoční hvězda na nebi září
v dlaních omrzlé splíny
rosa na krajíčku
pošlapaných snů pár - z hlíny
ledová vzpomínka na chviličku
na upřímnou radost
na víru v porozumění
hlavně žádnou starost
ne-cítím souznění
světýlka v oknech však září
a lidská srdce neměknou
kéž rozhořelo by se svící na tisíc
a láskou rozžehly nám tváře
..půlnoc se blíží
poklady Země vydává
snad do správných rukou..
U oltáře tiše prosím...