V poklidu snášejí
všechny hříchy
Jedna s druhou
v tichu měst
A ty postáváš
s rozpuštěnými lusky
po ramena
si snažíš vsugerovat
ticho
Bílé perly klidu
za tenkou plují hladinou
Čistě a apaticky -
hledají dno,
jenže řev dítěte
leze za tebou
Jak pára,
plyn z výfuku
Snažíš se utéct,
nahá – bosá
do trní mrazu
a ticha
Zapneš plyn,
skloníš svou hlavu
a už za pár chvil
to ticho pohltí
tebe