Vypoulená bulva skotu
připravená k preparaci
Prázdná a přitom
dokonale celá
Kousek po kousku
studuj její záhyby
součásti a
přehyby
Pořád dokonalá?
Úsměv v horizontu vyžehlený
a prázdno,
tupé prázdno
nedomrlé ženy!
Bubny
neznámým rytmem
třesou tvými údy
a nedovolí ti
se zastavit