Proč jsem ji spolkla,
co mě to popadlo?
První kapka krve...
s touhou v ní se utopit
A nežít...
být ve vodnoprázdnu
vznášet se v něm
a vnímat jen
modrozelenou krásu
Jsem žena nebo jenom stín?
První nese smrt
a druhá život...
Kde je ta druhá?