Stárnu
cítím jak trouchnivím
jak odlézá mi maso z kostí
s červy nedojedenými
ostím
Tlí a prahnou po vodě
a když zaprší
tak nehnou ani brvou
a lakují si nehty
a myslí si kdoví co
když se takhle vyfiknou
Jenže teď jsi po životě
oplýváš jen smrtí
a nehneš ani brvou,
když ztuhne ti úsměv
v zubech
Já stárnu!
mrhám životem
stísněností v sobě
a odlézá mi maso z kostí
s červy nenasytnými
obludností
nenaplněnosti