Pohanská
A proč jsi sem chodil,
do stínu starých dubů?
Proč je hřbitov na hraně
pole a údolí, co krade řád?
A proč jsi se narodil,
když měl by ses jen strašit?
Pár kapek do dlaně
a utíkej dál...
A proč vítr utíká
všem pokusům o neděli?
Proč je pohan v mohyle
a Němec ve střepech?
A proč smysl uniká,
když nemáš pro strach spaní?
Proč zpívat unyle,
když není čas stát?
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)