zhasínám světlo
a odkládám blůzku
a schovám pod dekou...
nahá ramena
do mysli vpustím si tisíce slov
a obrazů
a jenom vířím...
a tak
reálná hodnota mé nezkaženosti
klesá v čase
dle lineární závislosti
s proměnným koeficientem
v závislosti na prostředí
dosaďme do rovnice
a uvidí se
když mi vyjde nesmysl, tak jsem nezávislá
na realitě
možná
jen prosím, sny ať mi nikdo nebere
Jsi nezkažená? :P Přijď na převýchovu :D
už jen z názvu jsem poznal, žes to určitě psala ty..
03.01.2013 20:19:20 | Hagrid