...tak takové já ráda, kapku "syrové" :)
08.01.2013 10:40:03 | Radhuza
večer se s námi rozloučíš větou: a teď nemám čas, jdu koupat děti a číst jim pohádku...
ráno se od tebe dozvím:
můj diář ztratil víru
sám
Asi na tebe poštvu literačky, aby ti daly na holou!!!
05.01.2013 10:09:30 | Aťan