Anotace: nepoučen
Jedu autem
a ty řekneš
je to jako jezerní hladina
kolem barevní ptáci
a rákosí tiše dává prostor
Jedeš autem
a já řeknu
dnes je to ale bouře
ptáci létají nad hladinou
horské řeky
a kameny hlásají pohromu
Jedeme autem
a někdo řekne
život je jízda a cesta
pokaždé jiný
a přece stejný
a my v něm
Jedu na koni
a říkám si
je to ale úplně jiný pohled
čas pomalu plyne
tím klidem a mírem
;)
18.01.2013 12:40:48 | muchomůrka bílá