Anotace: Tak tohle je poslední z Osvětimi...
zaslouzis si stovku uz jenom za to, ze ses pustila do dilka na takoveto tema. Velice se mi to-libilo asi nebude to spravne slovo, ze?-zaujalo me to. Hezky zpracovane, jdu cist dalsi tva dilka.. ;o)
30.04.2007 08:18:00 | colorka
wau! otrasne (tema, nie spracovanie), silne, cierne, chyti to studenou rukou za plece a nuti zastavit a cez plece sa obziret na neslavnu minulost a TRUCHLIT! ja proste zírám! a ze mame brat tvoje basne s rezervou?! zbytocna skromnost!!!
16.04.2007 22:53:00 | gallatea
Milá Ariano, děkuji Ti za komentáře i hodnocení a nemám žádný důvod Tě nulovat či něco podobného. Pokud vím, co se Ti na mém dílku nelíbilo, nevadí mi ani nula. Jen nemám rád, když mi někdo dá horší hodnocení a na vysvětlenou uvádí, že se mu to nelíbilo...
Tvůj případ to rozhodně není a já jsem rád, že jsem Tě objevil (nebo spíš ty mě), protože píšeš fakt dobře a na to, kolik Ti je, jsou tvá dílka zralá a na vysoké úrovni. (Francouzské gymnázium asi k něčemu je...) V tomto případě dávám 100 a pokračuji číst další
29.01.2007 07:25:00 | Daniel S.
To je opravdu silné téma a je obdivuhodné, jak jsi toto téma uchopila. Má to hloubku!
16.01.2007 13:23:00 | Hannazka