Chladně a brzo z rána
v budově co nemam ráda
přišla zpráva
žes to prohrál předčasně.
To hrozný ticho
co denní hluk překřičelo..
A křik
co ve všednosti zevšedněl
vmižku
bylo všechno hořký
Jen za oknem
tam venku šlo všechno dál..
A ty bys to viděl
a šel bys po obědě na zmrzlinu
tak rád
jako pokaždý..
když jsi žil.
A já bych
nestála sama před cukrárnou
A měla bych..
pořád ráda zmrzlinu a rána.