Hvězda
Anotace: nemám co bych k tomu řekla
Ta záře může být cokoli,
Můžeš ji vidět kdekoli
Klidně světlo na konci tunelu,
Nebo hvězdička vrcholu
Hvězda žlutá zářívá
Život ti pohřbívá
Pohřbívá ji na oko
Ale za to hluboko
Myslíš si že tě zachrání
Při tom cítíš jen bodání
Bodání přímé do srdce
Odevzdává tě smrtce
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Anež
Komentáře (0)