City mé k tobě nelze skrýt
Mohu si je do srdce vrýt
Jsi moje malá kočička
Která má hnědá očička
Jsi moje malé kotě
Co umí vystrčit drápky
Které už není o samotě
Není nad naše hrátky
Mám tě moc ráda
Chci ti škrabkat záda
Jsi můj krásný manžel
Který si mě rychle našel