kdo já ;-)
Anotace: Z dlouhé chvíle ;-)
Přijde a zas odchází
nepromluví když je v nesnázích
věčný úsměv a postoj zloděje
pokaždé říká nic se neděje
kamenné srdce a tři šestky
mrtvý co miluje boj a ďáblům přeje štěstí
stín který plíží se při svítání
šíp ač nevystřelen stejně zraní
lhář co pravdu mluví, píše
ochránce a tulák snové říše
blázen řadící se do společnosti
ten který nevěří v lidské ctnosti
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: breberkar
Komentáře (0)