No a co, můj styl se taky nelíbí spoustě lidem ale není člověk ten aby se líbil lidem všem nebo tak nějak - možná jsem to zkomolila ale to je fuk..piš jak umíš..stovky má psaní příchutí a hele pokud tě čte aspoň někdo tak taky dobrý a pokud ti psaní pomáhá tak co řešit..každý píše pro něco a určitě je tu plno literáků co kašlou na špici top žebříčku..já to nechávám nadanějším :-))Ale tohle hele teda dobře napsaný!
12.02.2013 20:20:49 | xoxoxo
Souhlas s Aťanem.
Za odvahu bych Ti nejraději dal TIP...
A víš,co?
Já Ti ho tedy dám , jsem v dobrém rozmaru.
V obchodním hantýrce by tvé počínání bylo shledáno jako KONTRA MARKETING!
Bravo!
12.02.2013 19:49:17 | kudlankaW
Ty jsi snad první, co poslal své kritiky do hajzlu naprosto slušným, korektním způsobem bez vulgarit a výbuchů vzteku. Jsem nadšen - zasloužené ST
báseň je sice mizerná, ale za obsah zasloužíš medajli
12.02.2013 18:45:16 | Aťan
Zkrátka píšeš rád,jako tady většina z nás a to přeci potěší.Napsal jsi to moc supr!:))
12.02.2013 18:34:40 | střelkyně1