Proč skrýváš své "mám tě rád"
Tolik bych chtěla porozumět tvému srdci.
Místu, kde prázdnota objímá chlad.
Místu, kde ozvěnou v tichém koutu
si stín šeptá, zda umíš mít rád.
Chtěla bych jako pavouček světla rozetkat
v sítích otázku,
jak poznám, že záleží ti na mě, tati?
Chtěla bych být smítkem,
co do oka ti vletí
a ty pro něj drobnou slzu upustíš.
Snad to, že nevěřím,
že máš taky lásku v srdci a zájem o mě,
mi jednou odpustíš.
Komentáře (2)
Komentujících (2)