Chci ti na tváře
nakreslit obrazce
barvou která
nepůjde smýt.
Občas prý stačí
akorát prostě
normálně chtít.
Říkají někteří.
Asi počkám
až usneš.
A potom se budem
společně smát.
Smát tomu
že nás baví být.
Že nás i s pomalovanými
tvářemi baví prachobyčejně žít.
mňam :-) pošmákl jsem si, Eli..
14.03.2013 19:11:28 | Aťan
Jsem ráda, když mým čtenářům chutná :) Díky Atí ;)
14.03.2013 19:13:07 | Elisa K.
Opčas prej stačí
tak jak to plyne
jak si ruka přeje
po stránce bílé psát
ono to nějak
vykvete do krásy
aby se tváře zas
mohly jen smát
14.03.2013 13:51:15 | poeta
Na 14-letou lolitku je to dobrý! Vážně :)
14.03.2013 13:37:14 | Hagrid