ennobling...
Anotace: na něco si prostě nezvyknete…
přicházíš nečekaně
nabízející
s tou zvláštní bylinou
a já se bráním té substanci z ní
co se prosazuje hmotou
paralyzující mozkovou činností
i když kouřím cigarillos
a popíjím destiláty z obilí…
říkám si
že mi tím možná navrhuješ sebe
a tak si ji zapaluji v pevné víře
že to tak je…
tančíme
tiskneme se k sobě
jak už se to dávno nedělá
a k tomu symfonizuje
Mahlerova čtvrtá…
mám dojem
že mám v náruči pradávnou bytost
s něžně divokým obličejem
jaký mívají šelmys
a v hloubi mých beder
se probouzí turbys…
dál se přimykám
ke tvému tělu
i když mám dojem
že se měníš ve zlato
otvíráš zavřené chrámy
a zvedáš předměty od země…
dál pronikám
do tvého tajného lůna
Megale Apophasis
anděly vězněná…
tebe hledám
na tebe věčně čekám
a ztrácím tě pokaždé
když poznám kdo jsi
ztrácím tě
pokaždé jen proto
že sotva tě poznám
už Vím
že tě musím ztratit…
Přečteno 349x
Tipy 12
Poslední tipující: maliska, Radhuza, střelkyně1, Miriska, Joe Vai, poetka, Bol
Komentáře (0)