Falešní proroci a nepraví spasitelé
Anotace: Výkřik do tmy...
Vy přece s tou hroší kůží
a smíchem hyeny.
No Vy, jež Své nožky muří
strkáte do do cílů vznešených.
Hra se slovy je vám vlastní.
Vy tváříte se romanticky.
Z cizích smutků jste přešťastní.
Ostatní vnímáte lakonicky.
Hnusíte se mi -no Vy, v tom saku!
Iluzi lepou stvoříte
a pak, před milióny zraků
naději křehkou zboříte...
Já mluvím o Vás. Což neslyšíte?
Přeji Vám jen vše špatné!
Nemám Vás rád a vy to víte.
Však co je mi to platné...
Komentáře (2)
Komentujících (2)